Naša vizija

Rasa i kultura
Sve rase i narodi imaju pravo na razvoj i stvaranje kulture prema sopstvenoj prirodi. Također, svaki narod ima prirodno pravo na zaštitu svog teritorija i svoje vrste stoga smo i mi za zaštitu vlastitog naroda a protiv urbanih fenomena poput masovne imigracije (europska pitanja), multikulturalizma (uništavanje kulture), mješanja rasa (genocid), velikosrpske politike i ostalih ideologija koje štete Bosni!

Nacional-socijalizam
BPNP se zalaže za nacionalsocijalistički pogled na svijet jer se ovaj pravac temelji na zakonima prirode i predstavlja filozofiju sasvim suprotnu od one koja se u današnje vrijeme nameće čovječanstvu. Nacionalnisocijalizam se temelji na beskrajnoj ljubavi prema vlastitom i na dubokom i bezuvjetnom poštovanju prirode uz duboku želju za odranjem života kakvoga je priroda kreirala. Nacionalsocijalizam je također sveobuhvatan nauk koji ne samo da priznaje čovjeka kao dio prirode već daje odgovore na sve temeljne aspekte života. Ustvari, NS je jedina nada za zdravog čovjeka da preživi u ovom svijetu koji juri ka nestanku kroz rasnu degeneraciju, prenaseljenost i uništavanje okoline!

Radikalna borba
Nažalost, alternative nema već preostaje samo jaka i beskompromisna borba. Snaga , koja nam je potrebna da sprovedemo promjene u ovo doba, ne može se ostvariti ako naši ljudi nisu potpuno uvjereni u ispravnost borbe i branjenja onoga šta je na kocki. Previše velikih sila radi protiv nas da bi mogli ostvariti pobjedu kroz kompromise riskirajući gašenje temeljnih istina.

Iznad lijevo-desno
Iako je BPNP politički najbliže lijevici, bitno je istaći da mi zapravo ne stojimo niti lijevo niti desno nego smo iznad takve podjele. Borba se svodi na opstanak i razvitak Bosne i trijumf nacional-socijalističke ideje u svijetu.

Nacionalna sloboda
BPNP nije ni za diktaturu niti za liberalnu demokraciju. Ono što mi tražimo je jači i odgovorniji sistem gdje dokazani vođa može čvrstom rukom obezbjediti ono što je naciji potrebno. Nacija treba biti 100% odana sebi a oni koji ne žele prihvatiti tu čast i obavezu trebaju također prihvatiti činjenicu da tu više za njih nema mjesta. Nas danas koče i dave tzv. genocidna i ilegalna republika srpska i njen četnički režim, muslimanske partije koje su kamen oko vrata još od rata te hrvatski separatisti. Naša nacija je slaba i nedorečena jer je sputavaju mračne sile komunizma koje su našu zemlju držale u ropstvu 50 godina kao i ostaci otomanskog okupatora na našem svetom tlu. Naprijed ne možemo jer su nam na putu cionisti koji predstavljaju nepravdu nanesenu cijelom svijetu pa tako i nama.

Stoga, naša borba je najvećim dijelom usmjerena na ostvarenje bosanske ideje, na opstanak i razvitak Bosne i Bošnjaka (bez uplitanja religije). Nama treba zdrava,odgovorna i svjesna nacija koja može sama stvoriti i održavati slobodno društvo i braniti ga od nacionalnih i rasnih prijetnji.

Nasa vizija
Mi smo protiv današnjeg materijalističkog društva i borimo se za ostvarenje sna o nacionalsocijalističkom uređenju. Vjerujemo da ovo što imamo danas postoji i održava se samo pomoću gladi za novcem dok nekontrolisana politika tržišta kvari duše naših ljudi. Mi priželjkujemo čistu suprotnost odnosno društvo zasnovano na prirodnim zakonima, društvo socijalne pravde i uravnoteženosti. Želimo sposobnu i radi?nu naciju koja će se voditi za rasnim principima i socijalnom pravdom.

Pratite nas na društvenim mrežama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *