Odgovor novinarima

BPNP je neslužbeni pokret bosanskih nacionalista koji u svoju ideologiju uključuju i određene aspekte nacional-socijalizma. Kao takav on promiče nacionalizam tj. jedinu misao koja dosad nije bila prisutna u glavama naših ljudi kao i rasnu svijest koja je garant opstanka naše rase u globalu. Kao što samo ime pokreta govori, mi se vežemo za naciju a ne za neku određenu religiju što se vidi i po vjerskim uvjerenjima naših članova kojih ima raznih vjeroispovijesti. Ovo nije nikakav „islamski fašistički pokret“kako to pokušava prikazati većina medija već pokret bez ikakvog uplitanja religije koji strogo osuđuje sve vidove vjerskog ekstremizma i radikalizma. Mi želimo stvari prikazati na pravi način; Bosna se ne može podrediti religiji,religija se može i mora podrediti Bosni.

Također je bitno istaći da je „lista naših neprijatelja“ pogrešno navedena. Našim neprijateljima ne smatramo Srbe i Jevreje već strukture unutar tih naroda koje štete čovječanstvu i našoj domovini, dakle naši neprijatelji su pripadnici ravnogorskog četničkog pokreta kod Srba i pripadnici cionističkog pokreta kod Jevreja. Isto tako pravimo razliku između onih koji direktno ugrožavaju postojanje našeg naroda i onih koji im indirektno u tome pomažu. U suštini naše neprijatelje djelimo na nacionalne,ideološke i rasne s tim što protiv drugih rasa nemamo ništa niti pozivamo na njihovo uništenje već samo želimo da svaka rasa živi na prostoru na kojem je domicilna.

Mi zapravo želimo očuvati različitost koja krasi čovječanstvo i protivimo se strukturama koje žele sve ljude učiniti jednakima uz gubitak očitih razlika. Ideologije koje smatramo neprijateljskim su komunizam koji se pokazao kao jedan od najvećih zločinačkih projekata svih vremena , kapitalizam kao surovi sistem koji izrabljuje i dušu i tijelo, islamizam kao protu-nacionalni pravac ( Bosna iznad svega!) i već spomenuti cionizam koji je sredstvo za ostvarivanje novog svjetskog poretka u kojem bi mračne strukture vladale čovječanstvom. Naše djelovanje je dijelom usmjereno na suzbijanje turkofilstva koje je uzelo maha u Bosni a sve vođeno ljudima na čelu koji su spremni izdati svoju krv da bi se dodvorili nekim novim sultanima sa Bosfora kao i na razbijanje svih veza našeg naroda sa neevropskim nacijama koje bi rado našu svetu domovinu pretvorili u poligon za vlastite prljave igre. Bosna nije i neće biti provincija Arabije, EU, Srbije,Hrvatske niti Turske-Bosna će biti slobodna zemlja napokon odana svom narodu i svom porijeklu,dakle svojoj krvi.

Nacionalne neprijatelje ne treba pretjerano naglašavati jer se radi o dobro poznatim rušiteljima ove naše već srušene domovine a to su ( već spomenuti) ravnogorci i izdajničke strukture hrvatskih separatista koji bi po uzoru na istočne komšije rado otkinuli i progutali svoj dio kolača. U našim očima su četnici,hrvatski separatisti, nakaradni bosanskohercegovci, Muslimani( narod), Titoisti itd. samo različite nijanse na utegu koji je okačen na vrat prave Bosne – čiste i bosanske Bosne. Daleko od toga da mi pozivamo na linč bilo koje od ovih grupacija, mi samo želimo natjerati naš narod da konačno počne razmišljati na pravi način i vjerujemo da je naša opcija najbolja za ostvarivanje onoga šta se nameće kao pravilno i pravedno a to je opstanak naše rase i život naše nacije.

SLOBODA GOVORA I MISLI ZA
SVE A NE SAMO ZA VLADAJUĆE!

Pratite nas na društvenim mrežama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *