Država Bosna

Koliku god ljubav mi, Nacionalsocijalisti, gajili prema svojoj državi moramo uvijek ostati racionalni, pitati i jasno razlučiti šta upravo država čini za nas a mi za nju.

Nama, kao pobornicima Nacionalsocijalističke ideologije, najpreča i najsvetija dužnost je upravo napredak i razvitak naše rase a sve ostalo dolazi poslije ovog osnovnog prioriteta tako i država. Ako država ne podržava dominantu kulturološku skupinu tj. Bijelog čovjeka, ne pruža mu pomoć i privilegije koje on zaslužuje, ukoliko ga ne štiti od dekadentnihrasnih i ostalih destruktivnih faktora onda ta država faktički nema svrhu. Tako je i država samo svrha koja nam služi kao oružje na našem svetom putu, država našem narodu mora služiti kao štit a ne da bude obrnuto.

Mora mu pružati ugodne životne prilike, pravednost i slobodu, privilegije nad svim ostalim skupinama koje se nalaze na tom prostoru. Treba služiti kao sredstvo za fizičko i psihičko unaprijeđenje svakog građanina. To je država kakvu mi želimo, u toj državi pripadnost vam se ne određuje poznavanjem jezika niti je tako možete steći. Pojam građanina je u ovom slučaju usko vezan za pojam rase i nemoguće je odvojiti jedno od drugoga u ovom slučaju.

Osvrnimo se na situaciju u Bosni i Hercegovini danas…mi kao patrioti volimo Bosnu ali ne volimo današnji oblik koji ona ima. Današnja Bosna i Hercegovina nema smisao ni po jednoj Nacionalsocijalističkoj osnovi- nije tu da štiti narod nego ga postepeno uništava.

Ne podržava lojalne građanine i smatra njihovim sugrađanima dekadentne rasne faktore kao i izdajnike i ljude koji je otvoreno osporavaju i favoriziraju drugu državu.Dekadentni faktori izjedaju našu državu s vana i unutra a tzv. politički vrh kao i intelektualna elita se uglavnom sastoji od bezkičmenjaka i izdajica, davno prodanih ljudi bez duše i časti koji devastiraju i posljednju nadu našeg naroda za bolje sutra.

Do kada?
Na nama – Nacionalsocijalistima , i svima koji žele živjeti u normalnoj državi koja će ih štititi i koja će biti posuda našem Bosanskom narodu i bijeloj rasi, je da dignemo svoj glas i da počnemo borbu na svakoj osnovi za naša prava. To je sveti zadatak naše generacije… i u čast naših djedova i za budućnost naših sinova danas kažemo:
Bosna je postojala hiljadama godina prije nas i postojati će i poslije nas… naš slavni narod neće dopustiti da tek tako nestane i da sva sjećanja na naše djedove i pretke tek tako nestanuu tmini historije.

Bosna Bošnjacima!

Pratite nas na društvenim mrežama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *