Poziv u legalnu i radikalnu borbu

Sve sjajne kreacije započinju sa nečim malim i nezapaženim. Mi smo zadovoljni sa našim počecima. Skupljamo snagu i stvaramo idealiste izvan populističkih i retrogradnih masa. Kada ćemo pobijediti i ovladati sopstvenom sudbinom? Kada budemo u potpunosti ovladali našom idejom i sviješću naših ljudi.

Više ne možemo sebi priuštiti da razmišljamo kratkoročno i da gubimo vrijeme povlačeći se sa slabićima i hedonistima po ćoškovima ulica. Dugujemo mnogo našim precima i moramo ispuniti sve zadate ciljeve za bolju i sigurniju budućnost. Naši preci su se mnogo trudili i borili da bi sačuvali naše sveto tlo, i suočavali se s raznim izazovima i neprijateljima. Moramo vjerovati da je njihovo žrtvovanje izgradilo vrijedno i sveto nasljeđe, koje mi danas trebamo sačuvati i što je najvažnije izgraditi jake temelje za naše buduće potomstvo. I mi moramo započeti tu borbu. Ne možemo dozvoliti da nas zadrži neaktivnost mase, i lijenost populista koji samo obećavaju i ničemu ne doprinose.

Čemu služi naša borba? To nije puko preživljavanje. To je kretanje naprijed! Moramo povratiti svaki pedalj izgubljene teritorije i prizemljiti naše unutrašnje i vanjske neprijatelje. Prvo treba probuditi onaj primordijalni duh u našem narodu, a zatim postupiti po zadanom programu i ciljevima našeg pokreta. Ove ekstazije spojene su s voljom za evolucijom; evolucija naroda, rase, krvi i zemlje. Da, to znači eugenika. Da, mislimo na nacionalsocijalizam i rasni idealizam. Naša snaga je u našoj slavnoj prošlosti. Tu takođe leži i naša budućnost. Ukratko, pogledajte naše velike banove, kraljeve i vojvode. Oni su sada u nama, i u konačnici pobjeda će biti naša!

Uključite se u borbu. Tako odajete počast svojim slavnim precima.

Pratite nas na društvenim mrežama.

2 mišljenja za “Poziv u legalnu i radikalnu borbu

  1. I Polijska je bio protiv sijonistima i za Slobodnu Palestinoj i legalna borba za Arijsku Rasu!!!

  2. Ja postujem vas patriotizam ,ali mi smeta jedna stvar a to su one fasisticke svastike ili oni kukasti krstovi .Ako se vratimo malo unazad u istoriju,vidjecemo koliko je zla,cemera i jadi napravila ta fasisticka ideologija i u meni se javlja neki revolt, pa se pitam zasto je se borio moj djedo u drugom svj.ratu a mozda i vasi djedovi,borio se protiv nacizma, da mi danas mozemo da zivimo u slobodi . Ovi vasi nazi krstovi nemaju ama bas nikakve veze sa onim sto nam se desilo u ratu sa Srbima. Treba malo bolje da razmisljate sta stavljate na zastavu ,jer pokraj ljiljana nepristaje svastika,a vi mozete i na drugi nacin iskazivati mrznju prema drugima, i meni je pobijeno vise od pola familije ,i ja ih mrzim ali ja se borim na drugi nacin ,perfidno,omalovazavam ih,pisem uvrede, psujem, plujem po njima ali mi ne pada napamet tamo neki fasizam ,jer je fasizam protiv cijelog svijeta a mi nismo protiv cijelog svijeta ,nego samo protiv Srba.Znaci nemojte se sramotiti i od nase drzave praviti fol neke fasiste,kad to nismo,skinite te pogane znakove.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *