23 mišljenja za “Novi letak “Anti-globalizam”

 1. BPNP Je bio protiv, Komunistima, Ustasa, Srpskih zlocinca(Cetnici), Zionistima, Crnima, Cigana i Religijnih fundamentalistima i je bio za radikalnu borbu za bieljih i sekularnih naroda.Slava Arijsku Rasu.

 2. Ja vas pratim dugo vremena i vasa Ideologija mi se stvarno svidja…ja se zovem na facebook Valjda Meho

 3. Poštovanje, pitam se da li je ova grupa još aktivna, pošto nema novih objava već duže vrijeme? Ako je moguće da mi jedan aktivni član ove grupe odgovori na komentar, jer želim znati proces članstva.

 4. Nema ih danas zato sto su bili bannani. Bosanska “vlada” su rekli da mi vise nemamo pravo na slobodno misljenje i da nemozemo nastaviti akciju, a kommunisti mogu.

 5. Po cjeloj Evropi su nacionaliste aktivno isključili I kroz medije demonizirali, proveli cenzuru I opasne pohapsili. Zato su se Politika I Antifa udružili kao dobri, protiv ljudi sa mozgom koji nežele Eksperimente na sebi, za koje pederluk nije normalan i nisu na strani od NATO u ratu u Ukraini. Sad je svako ko nije njihovog mišljenja i ko nepodržava Gayropsku Uniju i NATO Bandu Nacista. A hipnotizirano stado spava i podržava sve, svi se vole bijeli, crni, šareni, postoji 16 polova i nije normalno imati porodicu i djecu. Nacionalisti spojite se postoje druge mogućnosti nego internet a i tu ima alternativa. Otvorite Telegram Kanal, napravite Magazin u stilu Fanzine, spojite se kroz muzičku scenu, borba mora da ide dalje, neprijatelja je više ali dužni smo svojim precima a i svojoj djeci i unucima da se nismo predali bez borbe!
  Interesantna stranica, nisam poznavao nažalost ali su i vas uštrojili kao i u Austriji i Njemačkoj. Nema veze pronaće se mogučnost.

 6. Smrt komunizmu,četnicima,zapadu,hvratima.
  Bosna bošnjacima
  Heil hitler

 7. Novi bosanski nacionalni pokret je osnovan,Desni Sektor Una. Ako postoje zainteresovani NS Bošnjaci koji se žele pridružiti našem pokretu neka se jave na moj telegram račun @sahs1838.
  https://t.me/desnisektoruna

 8. ako se brinete o stanju BPNPa, trenutno ocekujemo nove clanove a i usput mnogo planiranja. Ucekujte novosti na sluzbenoj aplikaciji Telegram (https://desktop.telegram.org/?setln=en)
  ako zelite dobaviti kontakt sa novom grupom saljite poruke meni preko Telegram messenger: @bosanskinacionalisti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *