Bošnjaštvo posrće pod čizmom Dejtonskog cionizma

Bošnjaštvo se danas može uporediti sa napola mrtvim vojnikom koji nepomično leži u rovu usred bitke, jer pokošeno je i ošamućeno namjerno zato što se mora suočiti sa svojim vjekovnim dželatima. Bošnjaci su već dugo uspavana nacija koja se prepustila totalnoj apatiji kao posljedici brojnih katastrofalnih izbora koji su ih u posljednjih stotinu i nešto godina držali u tuđinskim velikodržavnim čahurama. Te su promjene izmjenile bošnjačku svijest, slomile bilo kakvu otpornost na promjene i držale nas malodušnim i uspavanim usred svake važnije bitke.

Uveden je novi metod ratovanja protiv Bošnjaka, on je doveo do toga da se prosječni Bošnjak nervira zbog raznih kosmopolitskih gluposti i dezinformacija koje kruže u medijima i na društvenim mrežama. Umjesto osvještavanja i masovnog educiranja u ponudi je hedonizam i interkulturalizam. Takvo stanje danas mnoge Bošnjake ispunjava osjećanjem izgubljenosti i uznemirenosti, izolovanosti i straha, dok bezuspješno pokušavaju da pronađu razumne razloge za sve to i stope se sa svakidašnjom društvenom letargijom. Dejtonskim mirovnim (ne)sporazumom data je neograničena moć i vlast međunarodnim mešetarima, domaćim izdajnicima i secesionističkim elementima nad Bosnom i Bošnjacima kakvu nije imala nijedna okupaciona sila, imperija ili monarhija u burnoj i kompleksnoj historiji Bosne. Danas ti međunarodni cionistički elementi koriste uzurpatorska ovlaštenja i slamaju volju našeg naroda da ustanu protiv masovnog otimanja i uništavanja Bosne i Bošnjaka. S druge strane domaći izdajnici i secesionisti usmjeravaju Bosnu u pravcu koji direktno vodi u Palestinizaciju i pod vlast apsolutne cionističke tiranije.

Međubošnjačke podjele i sukobi, koji odgovaraju vanjskim i unutrašnjim rušilačkim faktorima, vode Bosnu nizbrdo tom internacionalnom stazom smrti koja se završava potpunim pokoravanjem bošnjačkog duha i apsolutnim ropstvom. Na tom ostvarivanju plana o pokoravanju bošnjačkog naroda cionističkim okupatorima i domaćim izdajnicima pridružila se i tkz. bošnjačka akademska i vjerska elita, koja ne preza od izdaje i saučesništva u ubijanju Bosne i Bošnjaka. Ako Bošnjaci na vrijeme spoznaju ovu izdaju i razotkriju planove svih zavjerenika, mogla bi izbiti velika revolucija u kojoj bi se izborila potpuna sloboda od međunarodnog cionističkog ropstva. Oni koji ne žele da znaju šta se zapravo događa, a informišu se iz stranačkih propagandnih biltena i masovnih medija također su saučesnici u izdaji Bosne i Bošnjaka.

Pratite nas na društvenim mrežama.

1 mišljenje za “Bošnjaštvo posrće pod čizmom Dejtonskog cionizma

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *