Poziv u legalnu i radikalnu borbu

Sve sjajne kreacije započinju sa nečim malim i nezapaženim. Mi smo zadovoljni sa našim počecima. Skupljamo snagu i stvaramo idealiste izvan populističkih i retrogradnih masa. Kada ćemo pobijediti i ovladati sopstvenom sudbinom? Kada budemo u potpunosti ovladali našom idejom i sviješću naših ljudi.

Više ne možemo sebi priuštiti da razmišljamo kratkoročno i da gubimo vrijeme povlačeći se sa slabićima i hedonistima po ćoškovima ulica. Dugujemo mnogo našim precima i moramo ispuniti sve zadate ciljeve za bolju i sigurniju budućnost. Naši preci su se mnogo trudili i borili da bi sačuvali naše sveto tlo, i suočavali se s raznim izazovima i neprijateljima. Moramo vjerovati da je njihovo žrtvovanje izgradilo vrijedno i sveto nasljeđe, koje mi danas trebamo sačuvati i što je najvažnije izgraditi jake temelje za naše buduće potomstvo. I mi moramo započeti tu borbu. Ne možemo dozvoliti da nas zadrži neaktivnost mase, i lijenost populista koji samo obećavaju i ničemu ne doprinose.

Čemu služi naša borba? To nije puko preživljavanje. To je kretanje naprijed! Moramo povratiti svaki pedalj izgubljene teritorije i prizemljiti naše unutrašnje i vanjske neprijatelje. Prvo treba probuditi onaj primordijalni duh u našem narodu, a zatim postupiti po zadanom programu i ciljevima našeg pokreta. Ove ekstazije spojene su s voljom za evolucijom; evolucija naroda, rase, krvi i zemlje. Da, to znači eugenika. Da, mislimo na nacionalsocijalizam i rasni idealizam. Naša snaga je u našoj slavnoj prošlosti. Tu takođe leži i naša budućnost. Ukratko, pogledajte naše velike banove, kraljeve i vojvode. Oni su sada u nama, i u konačnici pobjeda će biti naša!

Uključite se u borbu. Tako odajete počast svojim slavnim precima.

Pratite nas na društvenim mrežama.

1 mišljenje za “Poziv u legalnu i radikalnu borbu

  1. I Polijska je bio protiv sijonistima i za Slobodnu Palestinoj i legalna borba za Arijsku Rasu!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *